2020. december 31., csütörtök

 

12. 31. csütörtök
A Hercegnőség idei utolsó Diktálmánya:
Kedves Népem!
Boldog és felszabadult új évet kívánok kétlábú alattvalóimnak, remélve, hogy végre levehetitek a szájkosarat, és közelebbről is megszaglászhatjátok egymást! 🙂
Kívánom, hogy tavasztól már együtt bandázhassatok, persze csak módjával, végre észre térve, hogy a Nagy Könyvetekben olvasható óhajtást, miszerint: „…hajtsátok uralmatok alá a földet…”, bizony alaposan félreértelmeztétek!
Ebtársaimnak felelős inasokat, és az év 365 napjára bőséges cupákot, velőscsontot, a diétázóknak könnyen rágható jutifalatokat kívánok! 
 
LEGYEN MINDENKINEK MALACA!
 

 

3 megjegyzés:

  1. Zsaci te hiszel abban, hogy "az emberiség" észhez-tér ? De jó is lenne. Én sajnos úgy látom, kellene még pár pofon ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. Ismételten jó egészséget, vidám napokat, finom csontocskákat kívánok szeretettel, a főnöknek jöhet esetleg a csont helyett rántotthusi ! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, valami biztatót csak diktálnom kell, amivel jóérzésű alattvalóim reményeit megtámogatom.... A rántotthusit én is jobban szeretem a csontocskáknál! :-)

      Törlés
  2. Jó, akkor neked is azt (rántott husi) kívánok, a csont meg mehet a feldolgozóba, s zselatinná alakulhat :-) ...Kell az a kikopott porcok pótlására (nekem). :-)

    VálaszTörlés