2022. március 12., szombat

 

03. 12. szombat
 
Arról volt szó, hogy itt a tavasz!
Ehhez képest deeermeeesztő hideg van! 🙁
Tényleg csak egészségügyi okokból vagyunk hajlandóak kimenni! A legtöbbet még én bóklászom kint a kertben, persze az sincs 10 percnél több egyhuzamban, de az inasnak már ez is sok, mert amíg be nem jövök, neki az ajtó környékén kell bóklásznia, különben „szétkaparom” az ajtót állítólag… Pedig az „ajtókaparós” nem is én vagyok, hanem Lui!
Bogyó ebben is „mintavizsla”, kimegy, és azonnal szalad is vissza, amint végzett! Na jó, nem szalad, de siet… Az elején G. még azt gondolta, hogy a girnyósága, és éltes kora miatt néz ki úgy, ahogyan… Mára a személyzet kezd rájönni, hogy a gerince púpossága, és a kötött mozgása talán veleszületett probléma, vagy valami fiatalkori nélkülözés folyamodványa. Az 1 hónap alatt azért felszedett majdnem 2 kilót, a járása is javult az Apto-Flex szirup hatására… (Ezt nekünk is becsempészik a kajánkba, mert az inas szerint mi is öregszünk…) Egyébként G. azt mondja, ránk férne már az erősebb diétázás is, mert a tápunk szerinte napról napra drágul, és a valódi rezsicsökkentésünk a kevesebb evésben kellene, hogy realizálódjon! 😮 Szerintünk pedig egyen ő kevesebbet!
Persze a diéta Bogyóra megint nem vonatkozik, ő mostanában napi 3x eszik „sport” tápot, másfélszer annyit fal be, mint egy 25 kilós, kezdem rossz néven venni a kivételezést! Luival szinte éheztetnek bennünket, mindig tudnánk még egy kicsit enni… Bogyónak szerencséje van, hogy külön tálalnak… Egyébként azért kap „sport” tápot, mert az eredetileg rendelt „senior” helyett ezt küldték, és G. szerint ez is kalóriadús,még ha az aktivitása az intenzív alvásban merül is ki… 🙂
Ma amúgy ismét kimerészkedtünk napozni, és állítólag jövő héten tényleg elkezdődik a tavasz!
Ha ez igaz, a személyzet feltölti a tavacskámat, hogy a békáim elkezdhessék idei dalversenyüket! Vizslát!
 
                                 Bogyó keresi a napsütést, de a teraszon már árnyék van, inkább bekéretőzik... 🙂
 



Bogyó és Lui ❤ 🙂

Én is odaültem, de Luinak igaza van, ez még nem az az igazi napozós Tavasz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése