2023. október 17., kedd

 

10. 17. kedd
 
Az inas októbert 14.-én szombaton a Rezidencia számára befejezettnek nyilvánította az idei nyarat…
Ez alkalomból nyuszifület kaptunk, hogy létre jöhessen egy közös fotónk, ám ezt Bogyó elszabotálta, kerek-perec tudtunkra adta, hogy neki ez már „tömeg”, és ő, az ő korában már nem hajlandó semmilyen tömegrendezvényen részt venni! Így ő később kapta meg a „Nyárzáró Nyuszifülét” 🙂
Az inas jól ütemezte a forró évszak berekesztését, mert másnap már nem volt kedvünk sokat kint hancúrozni!
És a személyzet arra is rájött, hogy Drazsé, aki két hónapot a bokor alatt töltött, igen, az a Drazsé, most meg nem akar kimenni, még akkor sem, amikor normális ebet szorít a szükség… Hiába szólítja fel G. a dolgok házon kívüli elintézésére, Drazsé amint teheti, dolgavégezetlenül visszarohan, majd 5 perc múlva – fél pillanat alatt - a folyosón „ledrazsézik” 😮 Persze ki is lehetne csukni egy negyedórára, de akkor mi „verjük” az ajtót, hol kívülről, hol belülről, mivel számolni tudunk, és a létszám nem stimmel! 😃
Szóval új feladata van az inasnak! 😃 😃 😃
Úgy volt, hogy Bodza tegnap délután lesz donor, de a Dokibácsi utolsó pillanatban szólt Katának, hogy inkább ma reggel csapolná meg védencünket, mert a friss vér mégiscsak jobb az állottnál, és a beteg kiskutya műtétje ma délelőttre volt tervezve.
Kata reggel el is vitte Bodzát, és úgy hozta vissza, mintha az igazi Drakula esett volna a nyakának, ugyanis a nyaki artériából rekvirálták az életet jelentő folyadékot… Persze kapott utána infúziót, de sikeresen túl van a procedúrán. Reméljük, hogy a beteg kiskutya meggyógyul, és nem volt hiábavaló Bodza áldozata. Bodza a mi hősünk! ❤ Vizslát!
 
NYUSZIFÜÜÜÜÜÜL!!! 😃 ❤ 😃 ❤ 😃 ❤

Bogyóka a saját nyüszifüllel... ❤

A mi HŐSÜNK Bodza! ❤

Bodza ❤

Úton hazafelé ❤

 

1 megjegyzés:

  1. Hááááááááát...ez nem semmi...azért ilyen áldozatra se sokan vállalkoznak - igaz Bodza egy jó erőben lévő egészséges fiatal kutya. De bizony kijár neki a dicséret és a plusz jutifalat !!!! Milyen kár, hogy senki se akarja véglegesen "szeretni".....Igazán megérdemelné.

    VálaszTörlés