2019. április 15., hétfő

04. 15. hétfő

Ő itt nem Vackor! 
https://www.facebook.com/groups/467157060008488/permalink/2262494043808105/
Ma találták délelőtt Pécsett!
Az agyament inas idehozatta, nem törődve azzal, hogy miatta B. esetleg kitesz minket a Rezidenciából…
Egyébként pont olyan cuki, mint Vackor, talán kicsit fiatalabb, és egyelőre bátortalanabb! Amikor N. L. a Morpheustól meghozta, és mi kicsődültünk az udvarra, bizony alaposan megszeppent a csököttlábúak hangoskodásától… Bemenekült a szobába, G. alig tudott bennünket onnan kitessékelni… Hát, végre valami izgalom, naaa…
Amikor Panka (ezt a nevet adta neki G. ideiglenesen, mert mégse hívhatja úgy, hogy „hé, te”), akkor egyszerűen nyoma veszett! Nekem kellett megmutatni a vaksi inasnak, hogy a kis jövevény a kert hátsó részébe húzódott. G. fogta a harmadik lábát és egy pórázt, leballagott utána, majd visszakísérte a teraszra, ölbe vette, elmagyarázta Pankának, hogy itt senkitől se kell félni. A csököttlábúaknak meg kerékbetörést ígért, ha ijesztgetni merik! De erre nem hiszem, hogy sor kerül, mert már velünk együtt mozog, a törpék csóválnak neki, Lui nem foglalkozik vele, én pedig szívesen játszanék, hiszen épp olyan, mint Vackor!
G. csak pár nap szállást ígért Pankának, pedig Vackor után a puliba is beleszerelmesedett, de a fejében lötyögő katyvasz azt az üzenetet küldi a szívébe, hogy nem feszegetheti a határokat! 
Így csak azért merte bevállalni ötödiknek, mert ezen a héten jó idő mutatkozik… Hát… a vak is azt mondta: majd meglássuk… meddig marad… Vizslát!

"Panka"

"Panka" ismerkedik a rezidenciával...


Ma találták, chipje nincs...
Te olyan vagy, mint Vackor, de valahogy mégsem...

Boni, szerinted fürödjek meg?

Napozás ezerrel!

Unalmas vagy Lui...

... és ne kekeckedj...

"Jól áll nekem a zöld szín"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése