2019. augusztus 14., szerda

08. 14. szerda
 
A múlt héten itt volt Domi, Perecet is hozta, kicsit meleg volt, de azért „megszorongattam a nyakát”, ahogy régen is játszottunk… úgy néz ki, gyakrabban fog jönni.
Az inasnak végre sikerült lefényképezni az évente egy éjjelre kivirágzó kaktuszt, eddig mindig lekésett róla…
Vasárnap a személyzet kimenőt kapott Nojcsi és Chino meglátogatására…. elég későn jöttek meg, már aggódtunk a vacsora miatt. G. Mondta, hogy Chino két és fél év után is megismerte őket, persze, hiszen a Rezidencia illata beépült a tudatalattijába…. Kíváncsi lettem volna, mit szól hozzám, a Luihoz való viszonyán nem kell töprengenem  
Tegnap ebéd után aztán jött a meglepetés… bár ahogy visszagondolok a vén inas „titokzatos” telefonjaira, nem is akkora meglepetés… Idecsöppentette nekünk Borókát, a kb. 8 hónapos kidobott ördögfajzatot! Nem fogunk unatkozni!  Azzal kezdte, hogy amint 5 percre felügyelet nélkül maradt, begyűjtötte B. papucsát, cipőjét… G. persze mondta, hogy nem kell elöl hagyni a csábítást! Szerencsére nem aprította fel, csak megcsócsálta és tartósító bevonattal látta el mindegyiket.
Nekem pedig valamiért nem kellett egy egész napot ismerkednem a törpeterroristával, fél óra múlva már úgy játszottam vele, mintha hetek óta nálunk lenne! Talán öregszem én is, vagy csak Borcsira hasonlít egy kicsit, mindenesetre estére én is, ő is alaposan elfáradt. 
G. aggódott egy kicsit az éjszaka miatt, de nem történt semmi baleset! Jó, lesz még mire tanítanom Borót, de nagyon értelmes kis vakarcs, nem kell ordibálnom vele, hogy tudja, mikor elég, és Lui is csak megszokásból morgicsál rá.
Mivel ma egyelőre esik az eső, a kölök kivételével mi szunyókálunk, Boróka pedig elfoglalja magát az egyik kötéljátékkal. Talán hamarosan friss fotók is lesznek, ha a vén inasnak sikerül normális képeket kiviteleznie… Vizslát!


Az éjjel nyíló kaktusz

Chino az inassal Nojcsiéknál

Boróka, az új védencünk

                                             Nem kellett fél óra, hogy nekiálljunk a játéknak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése