2020. augusztus 16., vasárnap

08. 16. vasárnap

Péntek estig tartott a cincogás…
Megérkezett B., és az inas is megkapta a keresett fiatal, csinos, házimunkát imádó leányzót! Igaz, kicsit másképp, mint ahogy ő gondolta, de egy ilyen vénség ne legyen válogatós! 
Kármen segítségével péntek este ide teleportálódott Medi… 3-4 hónapos kislány, tehát elég fiatal, csinos is, és már az első éjszaka G. ágyában aludt! Kármenék előtte háromszori fürdetéssel kimosták a bolhákból, így G. kisebb fenntartásokkal vette maga mellé az éjszaka második felében… Éjjel egyig ugyanis a folyosón rendezkedett, senki nem tudott a zajoktól aludni, ezért az inas rászánta magát az együttalvásra… És nem volt semmi probléma, Medi még a folyó ügyeit sem az ágyban rendezte! 
Lui persze már tegnap figyelmeztetésben részesítette a maga pokróc stílusában, de hát a konyhaasztal alatti területet mindenkinek meg kell tanulnia tisztelni… A kiscsaj is megtanulta egy kis „ijedtségpisi” árán.
G. szerint Medi igen csinos leányzó, szerencsére a shar pei ősöktől nem örökölte a „gyűrött hernyó” kinézetet, talán csak a testalkata és a farokállása emlékeztet rájuk.
Szederrel már tegnap nagyokat játszott, ma már én is elfogadtam, csak a lopott alma görgetésénél morgok rá, amúgy tűröm, ha feláll rám, és csodálatos füleimet próbálja csócsálgatni. 
Csipke viszont nem szereti a kölyök nyomulását, ezek szerint ő még vizslakölyökkel életében nem találkozott, hiszen azok Duracellségéről többek mesélhetnének itt a Rezidencián… 
Na, most mennem kell, dolgunk van kint, így az inasnak is! Eddig soha nem vágyott az esőre, de most talán egy félórás zápor ideengedné a gép elé egy kis ellazulásra…  Vizslát!

Medi  

Már játszunk! 

Medi nem szívbajos!   


Igazi kis vasgyúró!  


A Rezidencia jelenlegi befogadottjai  ...Csipke  Medi  és Szeder 


2 megjegyzés:

  1. Látom, igencsak növekszik a falka létszáma... ellentétben a befogadók számával...Hát, amíg jó idő van - ott az udvar. De állítólag vége lesz a nyárnak. (Bár nem tudom, hinni lehet-e az ilyen előrejelzésnek - mert most nem úgy néz ki...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Nem olyan vészed! Medinek már van gazdijelöltje, Csipke meg nem zavar senkit! :-) Egyedül Szeder tépázza a kétlábúak idegeit... Szerintünk még kitart a nyár, az az egy két esős nap hetente még belefé
      r! :-)

      Törlés