2020. augusztus 21., péntek

08. 21. péntek

Nagy a meleg!
Ezt az is bizonyítja, hogy Szeder és Medi is behúzódnak a hűvösbe a déli, kora délutáni órákban! Pedig ők aztán minden percet kihasználnak az együtt birkózásra. Mostanában, hogy az átlustizott órákat bepótolják, még este 9-kor is nyúzzák egymást, amikor mi már elcsitulnánk… Az inas ilyenkor már szétrobbantja őket, amit szerencsére nem vesznek nagyon zokon, rájönnek, hogy tényleg vége a napnak.
Hétfőn két gazdijelölt is meglátogatta Medit, mi sajnos egyikükkel sem találkoztunk. Mindkettőjüknek tetszett a kis vasgyúró, lehet, hamarosan búcsúznunk kell tőle.
Ha az inas okosabb lenne, csak „árukapcsolással” válna meg Meditől, és Szederrel párosítva adná csak ki a Rezidenciából! Persze ez engem nagyon kellemetlenül érintene, nem lenne kivel játszanom, már nagyon összeszoktam Belzebubival, most épp az a bajom, hogy én vagyok a „szenvedő” harmadik, nem nagyon tudok beszállni Medi és Szeder közös gyurmázásába… Ennek persze hangot is adok, ami G. nemtetszését váltja ki…
Kedden Kármen elvitte a kiscsajt chipre, oltásra, szerdán pedig Kata vitte Csipkét ugyanerre, Szedert pedig oltani, így az összes befogadottunk egyelőre túl van a kellemetlenségeken.
Ma az inas vinnyogva röhögött… a két kicsi felment az emeletre, ezt B. kihasználta, és lemérte őket. Csipke 5 és fél kiló (fél kilót „hízott”, Medi pedig már nyolc kiló! Az egy hét alatt majdnem 80 dekát szedett fel! … Aztán B. „kiutasította” a négylábú különítményt a felségterületéről, amit Medi nem vett komolyan… Az erélyesebb felszólításra pedig komótosan megkereste a lábtörlőt, azon hanyatt vetette magát, és az égnek irányozva elkezdett szökőkutat játszani!  B. odalépett, felemelte, erre abbahagyta… de a véleményét az eljárásról már „közkinccsé” tette… 

És most délután Medi elindult a Gazdikhoz! Boldog gazdis életet Medi! 
Vizslát!


                                                           Gyűrik egymást...     

Irány a doki!  (Csipke és Szeder)
 
Medi a dokinál   


 
      
ÉN is be akarok szállni!!!!    

Csipke és Medi  

Lui 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése