2021. július 27., kedd

 

07. 27. kedd
 
Kipusztultak a halacskáim, és ez most nem Pötyi számlájára írandó… 🙁
A személyzet nem vett észre semmit, mindaddig, míg Szeder az utolsó rágcsálásának neki nem kezdett…
Ez lesz az első év életemben, amikor télen nem lesznek áttelelő halacskáim a folyosói akváriumban 🙁
Pötyi a múlt héten megint alakított… Az inasunk megkapta a hőn áhított vizipisztolyt, amivel – szerinte – nagy hatásfokkal kezelheti a mi „renitensségeinket”… Ez tartott két napig, akkor Pötyi megunta a terrort, és kihasználva egy „pillanatnyi” félórát, hatástalanította a fegyvert! 🙂 Pötyike igazi békeharcos!!! 😃 ❤ Az inas persze „őrjöngött”, de hát úgy kell neki, ő hagyta őrizetlenül az asztalon a kisstílű játékszerét! 😛
Múlt csütörtökön aztán Kata elvitte ivartalanítani a kisasszonyt… „nesze neked jutalom…” Egész nap kókadozott utána szegény. Abban a sárga ruciban érkezett vissza, amiben Csioike is feszített a műtétje után. A személyzet 3 nap után megkönyörült Pötyin, kibújhatott belőle! Szűk is volt neki, és ebben a kezdődő hőségben nem volt szívük „kényszerzubbonyban” tartani… mellesleg maga is elkezdett vetkőzni, a lukat B. összevarrta… 🙂
B. tegnap reggel elhagyta a Rezidenciát! Nem hittük el, hogy estére nem jön meg,
egész nap vártuk, de tényleg nem jött! A vén inas azt mondta, nyaralni ment… Nyaralni? Hova? Nélkülünk??? 😮  Kénytelenek voltunk beérni G.-vel, és ez pár napig így is marad… ráadásul ez a hőség… Hatalmas a zaj is, az inas szerint „G dúrban zúgják a fákon a kabócák, hogy láss csodát, láss ezer csodát…„ elkeserítő! Tennünk kell valamit, hogy ne punnyadjunk bele az unalomba… 😃 Vizslát!
 
tyi a műtét után... ❤

 

ÉN! ❤

Viselkedjetek rendesen! 🙂

Hogy lehet ilyen melegben birkózniii? 🙂

A sármos Lui! 🙂 ❤

 
Csipike is jól van! 🙂 ❤ (y)

                                Kaptunk videót a 2017 nyarán Pátroháról mentett Léditől! ❤ ❤ ❤
 

2 megjegyzés:

  1. Az udvarban/teraszon most vízipisztoly helyett akár egy bögre víz is eredményes lehet, legalább a környezetet is hűti :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nincs gond, mert egész nap csak a legszükségesebb esetekben dugjuk ki az orrunkat! :-) Nem érünk rá garázdálkodni... :-)

      Törlés