2022. október 24., hétfő

 

10. 24. hétfő
Tegnap délután jött Kata, és elvitte Bellát ismerkedni esetleges új családja négylábújaival… Arról utolsó pillanatig nem volt szó, ha az ismerkedés jól sikerül, Bella nem is jön már vissza… Pedig ez történt!!!
El se tudtunk búcsúzni tőle!
Bellát mindannyian megkedveltük az elmúlt öt és fél hónapban, észrevétlenül, csendesen illeszkedett be az életünkbe. Igaz, ő nem sokat törődött velünk, játszani se lehetett vele, de egyáltalán nem zavarta a köreinket. Csak a személyzet iránt tanúsított ragaszkodást, nekik csápolt, lapátolt, ha érezte, hogy van lehetőség kis simi kicsikarására. 🙂 De ebben se volt tolakodó, így Lui se szólt rá, ami nála már-már a barátság középfokozata! 😃
Az ágyunkat se akarta kisajátítani, megelégedett a puszta földdel, vagy a vékony szivacsával.
Még az esti nasira is úgy kellett rászoktatni, amit aztán számon is tartott, és percre pontosan el is várt az inastól!
G. azt mondta, hogy manapság ritka dolog, hogy egy kilenc éves „mackó nénit” örökbe fogadnak, ezért az egész Rezidencia különösen örül Bella szerencséjének!
Légy boldog Bellácska az új családoddal egész hátralevő életedben! ❤ ❤ ❤
Most már csak Bogyó élvezi a Rezidencia „ideiglenes” védelmét, és a személyzet szerint ez igy is marad tavaszig! … Már ha a kis bicebóca nem talál saját családra… amire G. szerint kevés az esély… Persze, hogy maradunk-e hárman a közeli jövőben. annak épp a vén inas a gyenge pontja! 😃 Néha direkt vadászik egy befogadható rászorulóra… 😃
Szerencsére még nem ment téli álomra a maradék esze, ám ebben B. kételkedik. 😃
Néha nekem is jó lenne, akivel rohangálhatnék, de érzem, jön a hideg, akkor pedig szívesebben szunyókálok a melegben én is! Ám ma még napozgattunk, G. meg bosszankodott, mert utálok modellt állni, véleményem szerint egy Hercegnő ne engedje meg, hogy mindenféle népek ingyen fotózgassák! 😛 Vizslát!
 

Jó utat Bella, és boldog további életet! ❤

Bella ismerkedik az új otthonnal... ❤

Hárman maradtunk... 🙁 🙂 ❤

Lui nagyon figyel! 🙂 ❤

Bogyóka ❤

Bogyó még begyűjti az utolsó napsugarakat... ❤

Legyen meg az inas ürüme... (ÉN!) 😃

Most már elég a kattintgatásból! 😃 😛

Mára vége a napozásnak...

 

1 megjegyzés:

  1. Micsoda "sztárfotó" ez az utolsó előtti kép ! Zsaci, olyan szép vagy, mit kényeskedsz a fotózás miatt ? Annak én is örülök, hogy Bella ilyen csodás módon új gazdára talált.Vannak még jó emberek.
    (kevesen)

    VálaszTörlés