2018. június 28., csütörtök

06. 27. szerda
Most már épp itt az ideje, hogy ide is lediktáljam…
A Rezidencia Pandabékabocija, G. terrorbogyója szombatom végleges inasaihoz költözött!
Vén inasom bizony azóta csak tunyul, tessék-lássék velünk zsörtölődik, aminek semmi értelme nincs, hiszen mi nem mászunk be naponta az aranyhalak közé, amit például Johnny a hirdi strandolás után bizony megtett, persze tudta, hogy nem szabad, ám G. éberségét kicselezve mindig megtalálta a kellő alkalmat. Eztán, ha módja volt rá, beóvakodott az inas ágyára szárítkozni, és ez is sikerült neki rendszerint. Amikor véletlenül lebukott, egyszerűen hanyatt vágta magát, és nagy farkcsóválás mellett mancsolta a közben előkerült nádpálcát. És persze, hogy nem lehet egy kis bociszemű puncsoló ebecskét hasbapálcázni… G. ilyenkor morgott valamit, aztán megtörölgette, hogy ne hagyjon több tócsát maga után a kis imposztor, és újra szent volt a béke….. a következő csínytevésig… A személyzet arra is rájött, hogy Johnnyban nagy az erő és az elszántság! Nekem például eszembe se jutott volna a tavacskám fenekéről szárazra cibálni a cserepes tündérrózsát… ő megtette! Mivel agyagcserépben van, legalább 8 kiló a súlya, igaz, mire partra ráncigálta, sajnos a cserépben csak a csonk maradt, a levél- és virágszárak nem bírták a strapát.
Na, így jött el a szombat, mikoris Kata G. társaságában vitte Johnnyt a megbeszélt találkozóra, hogy leendő uralkodótársaival kicsit semleges területen ismerkedjen. A cél a strand volt, hamarosan megérkezett Snoopy és Dugó is a rezidenciájuk ellátására hivatott személyzettel. Nem lett szertartásos ismerkedés, ahogy a kétlábúak mondják, egyből belecsaptak a lecsóba! Rohangálás, játék, pancsolás! G. 1 napos garanciát vállalt a terrorpocokra, mondván, vasárnap még vissza lehet hozni, ha mindjárt első nap szétkapja a házat! :)
Sajnos, Johnny nem szerezte meg nekem ezt az örömöt, én igazán jól el voltam vele, Luival nem lehet olyan jókat birkózni… Persze a rezidencia mindenlábszámú lakója örül, hogy szuperjó helyre, szerető családba tette le véglegesen a kis hátsóját!
Pandoboci szerencsére a vizslás csoportunkban maradt, remélem, minden hónapban fogunk vele találkozni, no és persze Snoopyékkal is! (Az inas már megmutatta a harapásgátlót Luinak, úgy néztem, a csokitesó „halálra rémült 🤣 …)
A hétvége óta bizony nagy a nyugalom… vakkanthatnám, hogy unalom… Kíváncsi leszek, a vén inas mikor keres már nekünk egy újabb idilakót, bár pillanatnyilag még tart B. „elsárkányosodásától”, ami rezidenciánk egén némi viharfellegek megjelenését okozná… Vizslát!



                                                                      Ismerkedés

Az uralkodó osztály...

Valami nasi lesz?

Johnny a cuki terrorbogyó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése