2019. július 18., csütörtök

07. 18. csütörtök

Hétfő délután Kata jött Borcsiért, és vitte ivartalanítani. „Természetesen” a kis csokilány nem hazudtolta meg önmagát. Kényes „úri gyomra” már az első villanyrendőrnél felszínre tuszkolta a tartalmát, Katának nem kellett egész úton izgulnia, mikor tör ki a törpe Vezúv.
A műtét simán zajlott, és bár majdnem dupla adag altatót kapott, mire visszaért, már ébredezett, mászkálhatnékja akadt. Éjjel nyugton volt, szerencsére mi is alhattunk. Másnap felkerült rá a gallér, és az inas szerencséjére játszani sem akart velem, nem is sokat próbálkoztam. Bezzeg szerdán! Rövid idő alatt a második betétet pukkasztottuk ki, G. a haját tépte (azt a keveset), megmutatta a pálcát is, és beígérte, hogy ledugja a torkomon vagy kipeckeli vele hercegnői álkapcsomat, esetleg szégyenszemre szájkosarat ad rám, ami itthon mélyen megalázó lett volna!
Mivel Évát vártuk, kénytelen-kelletlen helyrebillentette elborult agyát, megkereste elgurult gyógyszereit, és lecsillapodott kissé.
Éva érkezett, már sok hónapja nem járt nálunk, megbocsátható, ha extázisba estünk mikor hozzáfértünk. Luival versenyt nyüszögtünk, elérzékenyülésünket észlelve a többiek is látták, hogy márpedig ez a Kétlábú érdemes a szeretetre! Mikor sikerült leülnie, még jó darabig tülekedtünk a simijeiért. Sajnos, nem sokáig maradt, de megígérte, hogy jövő héten ismét benéz hozzánk. Miután itthagyott bennünket az inas kényére-kedvére, az előszedte a lámpabúrát, és Borcsira erőltette… Alig titkolt gúnnyal dödögte, hogy ezt próbáljuk meg kipukkasztani! Borcsi annyira szerencsétlenül téblábolt abban a tölcsérben, hogy sokáig még a kegyetlen vén inas sem tudta elnézni. Szerencsére közben megérkezett B., és a „kis beteg” azóta egy pólóban divatozik. Úgy néz ki, ez beválik, nekem is tetszik, így játék közben következmények nélkül markolászhatom a nyakát! 
G. nem mondja, de érzem, hogy búcsúzik… búcsúzik a Rezidencia mozgalmasságától… Úgy szűröm le, jövő héttől elcsendesedik a Rezidencia…. Nem hiszem, hogy nekem tetszeni fog… Hétfőn Bogi és Boni „próbagazdisodni” megy… lehet, már vissza sem jönnek… Szerdán pedig Borcsiért jönnek… Mivel B. is elmegy pár napra, itt maradok a lökött Luival és a még lököttebb inassal … Ki a fenén uralkodjak? … Szép kilátások elé nézek… Vizslát!


Borcsi a mnűtóben

Stuart módra...

Én nem szeretem a tumultust!

Borcsi Évával

Üzenünk a tesóknak... hoiszen Éva mindkettőnk 1-1 tesójának az inasa

Négyszemközt

Hiába na... Szeretem!

Hármasban még "kibírom"

Borcsi "otthonkában"

"Ugye így is szép vagyok?"

Na, legalább nincs az a tánya gallér!

Hé! Gyertek már! Kaja van!

Lui



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése